На Житомирщині визначили переможця місячника «Спорт для всіх - спільна турбота»

На Житомирщині визначили переможця місячника «Спорт для всіх - спільна турбота»

На Житомирщині у квітні стартував Всеукраїнський місячник з благоустрою спортивних споруд «Спорт для всіх – спільна турбота». Про це повідомили на офіційному сайті Житомирської облдержадміністрації. 

Головні завдання заходу:

  • упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону шляхом залучення до участі громадськості;
  • проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги громадськості, державних та недержавних установ і організацій, засобів масової інформації до питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою;
  • стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі;
  • запровадження сучасних стандартів активного дозвілля та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою.

У ході місячника фахівцями галузі, учнівськими та студентськими  колективами спільно з виконкомами міських, районних, сільських та селищних рад, громадськістю області забезпечено облаштування 1187спортивних майданчиків, приведено в належний стан та  впорядковано 396 гімнастичних містечок. На всіх спортивних спорудах проведено санітарну очистку території.

 

Відео дня

Для проведення необхідних робіт було залучено 271 тис. грн позабюджетних та майже1 млн 390 тис. грн бюджетних коштів. У проведенні впорядкування спортивних споруд взяли участь майже 42268 тис. осіб.

 

Членами робочої групи узагальнено інформацію щодо визначення переможця Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» в області, яка визнала найкращим Овруцький район.

 

23 червня начальник управління сім’ї, молодї та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь і директор Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко за особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в Овруцькому районі та належну організацію місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»  відзначили: голову Овруцької райдержадміністрації Юрія Дивинського; Овруцького міського голову Івана Коруду; начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Овруцької РДА Миколу Сергійчука; Гладковецького сільського голову Овруцького району Миколу Буховця; директора Овруцької ДЮСШ Руслана Воробея; головного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Овруцької райдержадміністрації Івана Балана.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up