На маршрут №58 пустять нові автобуси підвищеної якості

На маршрут №58 пустять нові автобуси підвищеної якості

На конкурс щодо маршруту №58 перевізник ПП «Шерифф» продемонстрував новенькі 10 автобусів, кожен з яких коштує 1 млн 600 тис грн, в тому числі  3 моделі обладнані пандусами. Кожен салон має відеореєстратор, а водії будуть одягнені у спеціальні форми.

 

Цього разу заявку на конкурс подав лише один перевізник. У міській раді це пов’язують з новими жорсткими вимогами, які виставили перевізникам. Якби була більша конкуренція, можна було б ставити жорсткіші умови. Але тим не менш, на результаті це не відбилося.

«Цього разу ми поставили доволі високі вимоги до перевізників: машини мають бути новими, не пізніше 2015 року випуску. Одна з них мала бути обладнана пандусами для людей з обмеженими можливостями, а продемонстрували 3, це ті автобуси, які я думаю оцінять житомиряни», - поділився заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Кожне із маршрутних таксі, представлених на конкурсі, обладнані відеореєстраторами, які фіксуватимуть робоче місце водія. Перевізник Олександр Янчук зазначив, що комплект на одну маршрутку коштував близько тисячі гривень. Для проби представили нову форму водіїв – сині футболки з логотипом підприємства «Шерифф».

Відео дня

Питання підвищення тарифів періодично піднімалося перевізниками , а от на якість це ніяк не впливало. Тепер міська рада прискіпливіше ставиться до віку і стану маршрутних таксі.

Як повідомив заступник міського голови Дмитро Ткачук, результати конкурсу стануть відомі 29 серпня протягом дня.

Марина Михальчук

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up