Модельна агенція «Gloria ModelS» дарує дівчатам Житомирщини шанс завоювати титул «Міс світу». Фоторепортаж

Модельна агенція «Gloria ModelS» дарує дівчатам Житомирщини шанс завоювати титул «Міс світу». Фоторепортаж
У Житомирі пройшов кастинг на «Міс Україна». Спробувати свої сили мала змогу кожна бажаюча красуня міста чи області. Щороку дирекція конкурсу проводить кастинги в усіх куточках країни для того, щоб знайти найбільш гідних учасниць.

«Сьогодні приїхала до вас на кастинг, це, до речі, вже другий кастинг у Житомирі. На першому кастингу було зовсім мало дівчат, тому я вирішила надати ще одну можливість усім бажаючим потрапити на «Міс Україна». У нас немає якоїсь визначеної зовнішності, яка нам цікава. Ми дивимося всіх красивих дівчат, у яких зріст від 170 см і вік від 17 до 24 років, з красивою посмішкою, харизмою та бажанням бути на конкурсі», – прокоментувала кастинг-директор національного комітету «Міс Україна» Єлізавета Чепіль.

Кастинг проходив за всебічної підтримки модельного агентства «Gloria ModelS». Її президент Ілона Колодій переконана, що в нашому місті багато гарних дівчат, але для участі в конкурсі такого рівня важливі не тільки зовнішні параметри.

«Ми робили анонсування кастингу по радіо, телебаченню, на Інтернет-порталах, у розважальних комплексах нашого міста для того, аби залучити не тільки тих дівчат, що є професійними моделями, а також тих, які просто відповідають параметрам і є красивими в житті. У дівчини повинна бути родзинка, яку ми маємо відчути під час кастингу. Доволі багато дівчат і красиві, і впевнені в собі, проте чогось не вистачає. І тут ми шукаємо саме ту, яка зможе гідно представляти місто Житомир та всю Житомирську область на найбільш престижному всеукраїнському конкурсі країни «Міс Україна», – розповідає президент «Gloria Model Style» Ілона Колодій.

Відео дня

Щодня в соцмережах оголошують по дві претендентки на конкурс. Хто представлятиме Житомир, вирішиться в найближчі півтора місяця. Загалом для участі потрібно 50 дівчат, більше половини з них ще шукають.
Для дівчат такі кастинги – це можливість не тільки себе показати, а й дізнатися, у якому напрямку потрібно працювати, аби стати справжньою королевою. 

«Я брала участь у кастингах уже двічі – у кастингу «Королева інституту», у якому я навчаюся, та кастинг-конкурсі «Королева студентства». Після перемоги на цих конкурсах я зрозуміла, що варто себе спробувати у більш професійних кастингах. Приходжу для власного розвитку, щоб дізнатися, що я можу, й оцінити свої шанси. Для того, щоб перемогти в такому конкурсі, бути тільки красивою недостатньо, жінка повинна прокачувати свій інтелект, без цього нічого не вийде», – ділиться своїми думками учасниця кастингу Анастасія Єпіфанцева.

«Міс Україна» – це унікальний проект, що зміг зберегти свої традиції з 1991 року. Саме завдяки цьому конкурсу багато красунь змогли стати відомими й успішними жінками нашої країни. 


«Статус цього конкурсу полягає в тому, що тільки ми можемо відправити дівчину на «Міс світу». Також ми надаємо всі можливості для того, аби дівчата стали знаменитими, побачили світ і розкрили себе, щоб відчули себе королевами», – наголосила кастинг-директор національного комітету «Міс Україна» Єлізавета Чепіль.


Національний конкурс «Міс Україна –2015» відбудеться у вересні, точної дати поки не відомо.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up