Міліціонери у п’ятий раз вирушили у зону АТО

Міліціонери у п’ятий раз вирушили у зону АТО
Вже уп’яте зведений загін міліціонерів з усієї Житомирщини вирушає на буремний схід нашої держави, аби допомогти повернути мир і правопорядок на Луганщину. Патріотів у міліцейських погонах традиційно тепло і душевно проводжали родичі, друзі, колеги і ветерани органів внутрішніх справ.

Як завжди, щемливими, але у той же час дивовижно теплими і щирими, видалися урочисті проводи понад 180 правоохоронців, які увійшли до складу зведеного загону, що змінять своїх колег на сході нашої держави.

У дворі обласного Управління внутрішніх справ вишикувалися справжні бійці, сповнені незламним духом і вірою у перемогу справедливості й правопорядку. Про готовність зведеного загону до виконання поставлених у зоні проведення антитерористичної операції завдань керівництву УМВС доповів його командир Юрій Іванюк.

– Ми вболіваємо за кожного з вас і будемо чекати на ваше повернення – у повному складі і у доброму здоров’ї, - звернувся до зведеного загону т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Юрій Крошко. – Упевнений, що ви з честю виконаєте свій службовий обов’язок. Зі свого боку, колегія УМВС і керівники ваших підрозділів докладуть максимум зусиль задля того, аби забезпечити належні умови вашого перебування у відрядженні.

Відео дня

У свою чергу, голова Ради ветеранів органів внутрішніх справ Житомирщини Віктор Бура у зверненні до бійців-правоохоронців зазначив, що уся п’ятитисячна армія міліційних пенсіонерів і ветеранів регіону по-батьківськи вболіває за кожного з них і пишається кожним патріотом, який з честю захищає правопорядок на рідній землі.

Окрім того, від підприємців м. Житомира правоохоронці отримали цінний подарунок, який, без сумніву, стане їм у пригоді під час несення служби – тепловізор.

Декілька хвилин, відведених на прощання з рідними, друзями і колегами, одразу обернулися для правоохоронців міцними дружніми рукостисканнями, теплими обіймами і поцілунками коханих і дітей, щирими батьківськими настановами і благословенням матерів.

Ще мить – і зведений загін вирушив у далеку дорогу боронити мир і правопорядок на сході України.

За повідомленням СЗГ УМВС України у Житомирській області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up