«Кришталеві нотки» об’єднали дітей із самих віддалених куточків Житомирської області

«Кришталеві нотки» об’єднали дітей із самих віддалених куточків Житомирської області
У понеділок, 25 травня, у приміщенні Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера пройшло свято вокального мистецтва «Кришталеві нотки». Змагалися хлопці і дівчата як з ближніх так і з самих віддалених куточків нашої області. Змагалися у трьох вікових категоріях, як солісти так і вокальні ансамблі.

Сьогодні для школярів житомирської області організували чудове свято вокального мистецтва, яке уже проводиться шостий раз. Принцип проведення конкурсу такий, що спочатку проводиться аналогічний фестиваль у місті, в районі, аби кожний учень з найменшої школи зміг показати свої таланти, свої обдарування. На районному та міському конкурсі визначалися переможці, які сьогодні прибули до міста Житомира.

Відео дня

На цей конкурс приїхали найкращі вокалісти Житомирської області. У конкурсі бере участь понад 100 чоловік. Фестиваль проходить у декількох номінаціях. Серед солістів і окреме підведення підсумків серед вокальних ансамблів. У свою чергу вокальні ансамблі обмежені по кількості учасників до шести чоловік включно. Серед цих номінацій виокремили три вікові категорії: молодший, середні та старші виконавці. Це зроблено для того аби більшу кількість учасників можна було представити до нагородження дипломами, адже для них це дуже важливо.

 «Займаюся естрадним вокалом уже 4 роки, також раніше займалася академічним вокалом. Приїхала на конкурс «Кришталеві нотки». Від участі в конкурсі у першу чергу очікую перемогу. Це чудова нагода випробувати свої сили і дізнатися на якому рівні я зараз знаходжуся. У любому випадку я буду продовжувати виступати і відвідуватиму інші конкурси», - ділиться враженнями учасниця конкурсу Залуцька Анастасія.

«Основна мета конкурсу - виявити талановитих дітей з віддалених районів та куточків нашої області. Дати їм можливість порівняти себе з іншими вокалістами тому, що якщо вони обмежаться рівнем району, то ніколи не почують і не побачать як співають інші учасники. Для них це велика школа майстерності.  Ось вони сидять у залі слухають і самі того не помічаючи роблять для себе висновки. Не я як керівник, не члени журі, а вони самі особисто, самі для себе, після того як пропустять побачене через свою совість та свідомість можуть реально оцінити той рівень на якому сьогодні знаходяться», - розповідає директор житомирського обласного центру житомирського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді житомирської обласної ради Цалко Альбін Вячеславович.

Учаницям конкурсу було на стільки жарко, що вони милися у фонтанах.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 У квітня на Житомирщині сталось 27 ДТП з потерпілими, двоє людей загинули 17:00 Мінреінтеграції: Українцям, які виїхали з ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога 16:40 Захисники України можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки «Brammer» 16:20 На Звягельщині поліцейські врятували 30-річного чоловіка від самогубства Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:00 У Житомирі покажуть норвезький документальний фільм про змагання Norseman 15:42 У міськраді головам правлінь ОСББ роз'яснили, як застосовувати законодавчі зміни на практиці photo_camera 15:23 Відкрито реєстрацію на вступні випробування до магістратури та аспірантури 15:00 Житомирські вибухотехніки поліції розміновують деокуповану частину Харківщини play_circle_filled photo_camera 14:41 На фронті героїчно загинув житомирянин Віталій Святненко 14:21 Житомир потребує донорської крові всіх груп з негативним резусом 14:00 У поминальну неділю організують спецпідвіз до міського цвинтаря, – міськрада 12:41 У Звягелі в ДТП з автобусом постраждав хлопчик-пішохід 12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up