Комбата Кузьміних нагородили за оборону Донецького аеропорту

Комбата Кузьміних нагородили за оборону Донецького аеропорту
У четвер, 30-го липня, у Василькові відбулись урочистості з нагоди нагородження цінним подарунком нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» військовослужбовців Збройних Сил України.

Про це повідомляють на сайті Міністерства оборони.

Серед нагороджених були воїни 79 окремої аеромобільної бригади, 93 окремої мобільної бригади, 81окремої десантної штурмової бригади, 5 окремого батальйону автомобільної техніки зведеного загону та військових частин Повітряних Сил.

Зокрема, нагороди отримали командир 90-го батальйону Олег Кузьміних з Житомира та боєць цього ж батальйону Володимир Костів, а  також їхні бойові побратими, що до останнього боронили Донецьке летовище. До слова, Кузьміних та Костів були звільнені з полону терористів. Нагороду комбата отримували його рідні.

Відео дня

- Сьогодні ми вітаємо наших сильних, мужніх і сміливих воїнів, які непохитно та незламно стояли на захисті рідної Батьківщини. Ми знали і вірили в те, що захист країни в надійних руках. Вами пишається український народ, вами пишається Україна! — зазначив у виступі генерал-лейтенант Аркадій Вашутін.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять про загиблих військовослужбовців Збройних Сил України, воїнів призваних за мобілізацією та інших військових формувань.

На церемонії нагородження генерал-лейтенант Аркадій Вашутін вручив нагрудний знак «За оборону Донецького аеропорту» (посмертно) дружині загиблого Героя старшого лейтенанта Івана Бенери, який загинув, захищаючи Північну сторону Донецького аеропорту, 2 грудня 2014 року.

За матеріалами Першого житомирського

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка! 10:00 Поки овручанин спав, сусід винес з його будинку побутову техніку та інші речі photo_camera 09:40 Втрати ворога: 9 танків, 21 артсистема і 870 осіб ліквідовано минулої доби 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 19 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:01 19 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up