Фіналіст вокального талант-шоу «Х-фактор». Олексій Смірнов: «Мені нарешті вдасться побачити нічний Житомир»

Фіналіст вокального талант-шоу «Х-фактор». Олексій Смірнов: «Мені нарешті вдасться побачити нічний Житомир»
Своє визнання Олексій Смірнов заслужив завдяки щирості, неймовірній самовіддачі, вокальному таланту. У житті Олексій достатньо цікава та неординарна особистість. Під час житомирського концерту він був повністю відкритий для слухачів, віддав свою енергетику кожному і заряджав всіх позитивними емоціями. Навзаєм отримував подарунки від шанувальників.

Журналіст «20 хвилин» мала унікальну можливість поспілкуватися з фіналістом «Х-фактор» Олексієм перед його виступом для житомирських шанувальників.

«20»: Олексію, це твій перший візит в Житомир?

Ні, я тут вчетверте. І мені нарешті випала можливість побачити нічний Житомир. Чесно кажучи, не було часу гуляти містом. Але мені дуже подобаються місцеві вулиці. Особливо та, де грає музика.

Відео дня
style="text-align: justify;"> «20»: А яку пісню з тих, що сьогодні будеш виконувати, ти присвятив би, власне, місту Житомиру?

«Сity of angels». Ця пісня саме про місто.

«20»: Що допомагає тобі писати пісні?

Пісня народжується в залежності від ситуації. До прикладу, якщо з`явилася дівчина, а з нею й нові почуття. Чи навпаки непорозуміння. І я про це думаю, переживаю, і пісня сама по собі виникає. Музика приходить в будь-який час і в будь-якому місці. Коли ти довго слухаєш створену тобою мелодію – слова до неї з`являються самі.

 «20»: Розкажи про свій перший автограф та перший подарунок від шанувальників.

Перший автограф був, коли я навчався у музичній школі. Я виконував зі своїм другом пісню з мюзикла «Нотр-Дам де Парі» «Belle». Це був мій перший вокальний досвід.

Якщо серйозно, то перший автограф, який у мене дійсно захотіли взяти, щиро був на проекті «Х-фактор». Коли я виконав пісню «The kill» 30 Seconds to Mars, після телевізійного кастингу до мене підійшов хлопчик  і протягнув блокнот, попросивши поставити автограф. Я здивувався, звичайно. Та хто ж я такий? Але йому й правда дуже сподобалося, як я співав.

А перший подарунок від шанувальників  – це проекція зіркового неба.

«20»:  Завдяки чому ти заслужив таке визнання?

Чесно, я задався цим питанням. Звичайні люди дивляться телевізор і бачать звичайну картинку: людей, які співають. Ніхто не задумується взагалі, як вони до цього дійшли.

А я намагаюся щиро показати людям свою творчість, дати відповіді на питання, на які вони не знають відповідь. Тисячу людей подякували мені за те, що я змінив їх життя на краще.  Для них я – те світло у чомусь темному.

«20»: Чи вважаєш ти, що без участі в проекті «Х-фактор» ти зміг би себе реалізувати? Стати тим, ким ти є на даний момент?

Людина може все. Я не знаю, підштовхнуло би мене щось так наполегливо займатися співочою кар’єрою, як це зробив проект. До участі в ньому я писав пісні, у мене була рок-група. Але не було якоїсь сили, яка допомогла б мені зробити стільки, скільки я роблю зараз. Проект  «Х-фактор» зробив мене працелюбним. Він розкривав те, що у мене на душі. Але при цьому він і багато приховував.

«20»:  Є страх, що колись тебе перестануть слухати та розуміти?

Страху немає. Я задумувався над тим, що, можливо, популярність в проекті була видумана. Коли ж він закінчився – мене знала кожна друга людина. Зараз такого немає. Але при цьому я не боюся, що мене  перестануть слухати. Цього варто боятися, якщо ти нічого не робиш. Щойно ти перестанеш працювати, писати, співати, виступати і жити цією професією – ти відразу помреш як артист.

«20»: Музика, сцена, фанати є твоїм сенсом життя? Твоїм прагненням?

Звичайно. Я зараз цим живу.

«20»: Чи змінилися твої пріоритети та життєві принципи від початку творчого життя і до сьогодні?

 Нічого кардинально не змінилося. Я такий, який і був. Ті, хто знав мене до проекту, можуть це підтвердити.

«20»:  А кохання не заважає кар’єрі?

Кохання та кар’єра – це речі несумісні. Жодна дівчина не витримає мого напруженого графіку виступів та публічності.

«20»:  На сьогоднішній день яке твоє найбільше досягнення?

Я зберіг в собі власне світобачення та ставлення до світу. Я намагався у свій час максимально відгородитися від соціуму, щоб не піддаватися його дії.

 «20»: На твою думку, як не стати заручником стандартів і не загубитися в масі інших?

Потрібно не слухати нікого і рухатися вперед. Людей, які будуть переходити дорогу, вистачає. Є надія на те, що хороших людей все таки більше. Ну, як мінімум, нейтральних точно. Потрібно просто робити те, що ти робиш, і не зупинятися. Робити це якісно, любити свою справу. І все обов’язково вийде.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up