Благодійний турнір у Житомирі об’єднав самі несподівані футбольні команди. Фото, відео репортаж

Благодійний турнір у Житомирі об’єднав  самі несподівані футбольні команди. Фото, відео репортаж
У п’ятницю, 3 липня, на стадіоні «Спартак» у Житомирі проходила благочинна акція «Матч за мир та єдність». За першість із військовослужбовцями, що не так давно воювали на лініях фронту з російськими терористами, змагалися чиновники та зірки шоу-бізнесу. Метою благодійного турніру було зібрання коштів на підтримку АТО, які в даний момент боронять кордони та суверенітет української держави від іноземних загарбників.

Урочиста частина розпочалася з того, що гравці команд вишукувалися в лінію на футбольному полі житомирського стадіону «Спартак».  Військовослужбовці 95-ї бригади тримали у руках портрети героїв-кіборгів. Ще не так давно вони боронили кордони України від російських терористів на Донбасі. Однак сьогодні їм належало зустрітися з несподіваними суперниками – командою «Маестро», яка складається з українських артистів, а також представників шоу-бізнесу.

Хоча головна мета «Матчу за мир та єдність» - зібрання коштів на підтримку української армії, про це зазначив ведучий заходу Олег Рогов, після чого пам'ять загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання.

Відео дня

Звичайно ж кожна команда була налаштована на перемогу.

«Як такого відбору у нас не було, ми люди, що прибули із зони АТО – завжди готові, хоча і знаходимося зараз на відновленні. Ставку будемо робити у першу чергу на фізичну підготовку, ніж на тактику. Хлопці молоді, сподіваюся переб’ємо усіх. Немає різниці з ким зустрінемося у фіналі, ми переможемо»,- ділиться думками тренер команди збірної підрозділів високо десантних Валентин Боско.

Десантникам протистояла команда артистів на чолі з Олександром Сидоренком, який був сповнений не меншого оптимізму та почуття гумору.

«Наша команда називається «Маестро», вона об’єднує українських музикантів та акторів, творчих людей. Раді долучитися до такої акції, бо хочеться долучитися у будь-який спосіб, вшанувати українське військо і у будь-який спосіб продемонструвати свій респект. Тренуємося у Києві двічі на тиждень, граємо і гастролюємо. Але хочеться зазначити, що ми не граємо у футбол, ми граємось у футболістів. Ми всі мріяли в дитинстві бути футболістами, стали артистами, на жаль, бо футболісти заробляють більше. Однак ми все одно не покладаємо ніг і намагаємося хоча б у такий спосіб реалізувати дитячу мрію», - прокоментував капітан ФК «Маестро» Олександр Сидоренко (Фоззі, гурт «ТНМК»).

В результаті першої гри зірки ж визнали, що суперники дуже виявилися сильні. Все таки як не крути, а військова фізична підготовка на багато краща, ніж підготовка звичайних артистів. Таким чином у результаті першої гри між «ВДВ» та маестро з результатом 4:3перемогу одержали десантники. Хоча варто зазначити, що долю гри вирішувала серія післяматчевих пінальті.

У наступній грі, де зійшлися команда генштабу ЗСУ «Генштаб» та команда з місцевих чиновників і депутатів «Житомир», перемогу здобули військові з рахунком 2:0.

Матч виявився дуже напруженим. У фінал вийшли команди «ВДВ» та «Генштаб». У запеклій і безкомпромісній боротьбі перемогу вибороли останні. Рахунок фінального матчу 0:2. Таким чином команда «ВДВ» посіла другу сходинку.

Команда «Маестро» обіграла «Житомир» з рахунком 1:0 і зайняла Третє місце в турнірі.

Футбол у Житомирі виявився не просто грою, а частиною благодійної акції. А ввечері українські зірки виступили перед житомирянами у житомирському академічному музично-драматичний театр Івана Кочерги. Зібрані гроші з футболу і концерту передадуть на підтримку військовослужбовців, що захищають суверенітет України в зоні АТО.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up