24 житомирських військовослужбовців повернулися у зону АТО

24 житомирських військовослужбовців повернулися у зону АТО
У середу, 30 липня, вранці 24 житомирських військовослужбовців, які були у відпустці вдома, вирушили на схід України, де зараз триває антитерористична операція.

Цього разу автобусом доставлять і допомогу військовослужбовцям 30-ї окремої механізованої бригади, яка зараз дислокуються у Мелітопольському районі Запорізької області та найближчим часом будуть відправлені у зону АТО.

Голова Народицької райдержадміністрації Богдан Васильчук зазначив:

«Керівництво райдержадміністрації та районної ради ініціювало збір коштів і допомоги для військовослужбовців, які були призвані до Збройних Сил України по мобілізації з Народицького району. Ми веземо нашим хлопцям 11 бронежилетів, обмундирування, військове взуття, продукти харчування та засоби особистої гігієни. Окрім цього, рідні передали їм листи, а діти намалювали зворушливі малюнки. Ми уповноважені також забрати у відпустку додому чергову групу наших земляків. Так що це приємна і дуже відповідальна місія. У цей непростий час закликаю своїх колег, керівників районів Житомирщини, долучитися до надання допомоги нашим військовим, аби підтримати їх бойовий дух та забезпечити їм належні умови».

Відео дня

За словами Богдана Васильчука, зараз у районі триває активна робота щодо надання тимчасового житла, медичної допомоги та працевлаштування переселенцям зі Сходу України. Він наголошує на тому, що всі, хто приїздять, отримують помешкання у приватному секторі сільської місцевості. Громада та підприємці району постійно збирають продукти харчування та все необхідне для цих людей. Варто відзначити й те, що частина чоловіків отримали роботу на підприємствах лісового господарства, що дає їм можливість утримувати свої сім’ї. Богдан Святославович розповів:

«Переселенці щиро дякують за розуміння та констатують, що приїзд на Житомирщину зруйнував багато їхніх стереотипів. Люди переконалися, що наша область – це гостинний край, в якому живуть добрі й чуйні люди, які готові прийти на допомогу в будь-який момент».

За повідомленням Житомирської облдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up