Фабрика «ЖЛ» наперед сплатила податки до кінця року (на правах реклами)

Фабрика «ЖЛ» наперед сплатила податки до кінця року (на правах реклами)
ТДВ «ЖЛ» - один з лідерів кондитерського ринку України, в травні наперед перерахувало податки, сплативши до Державного бюджету України 8 млн. грн., а загалом з початку року було сплачено майже 23 млн. грн. Такий крок обумовлений патріотичними настроями колективу та бажанням підтримати країну у теперішній непростій ситуації, - пояснюють у компанії.

«Сьогодні Україна опинилася в складному політичному та економічному становищі, яке безумовно торкнулось кожного з нас: підприємців, працівників, урядовців, і просто українців. Кожен з нас має виконати свій патріотичний обов’язок та допомогти країні вийти з кризи. Саме тому менеджментом фабрики було прийняте рішення сплатити податки за 2014 рік в Держбюджет наперед», – прокоментував таку ініціативу голова наглядової ради Ігор Бойко.

Керівництво фабрики «ЖЛ» вважає, що підприємці повинні зараз дбати не тільки про стабільність власних компаній, а й країни загалом. Також висловили сподівання, що ситуація у державі змінюватиметься на краще і буде більш сприятливою для розвитку підприємництва.

Варто зазначити, що житомирська кондитерська фабрика є одним з найбільших платників податків та роботодавців Житомирщини.

Відео дня
> Завдяки ефективному веденню бізнесу та 70-річному досвіду роботи на ринку «ЖЛ» демонструє високі фінансові результати: у 2013 році було реалізовано продукції на 930 млн. грн., що на 3,17% більше в порівнянні з 2012 роком. Фабрика «ЖЛ» постійно інвестує кошти у вдосконалення технології продажів та в модернізацію виробництва, встановлюючи нові лінії для виробництва продукції, яка популярна як в Україні, так і у світі.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року - ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Використовуючи 70-річний досвід роботи, фабрика займає 5-е місце на ринку за обсягом виробництва. Житомирська кондитерська фабрика першою почала виробляти відомі цукерки «Стріла» та «Чорнослив у шоколаді», які до сьогодні є одними з найпопулярніших солодощів. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008  та ISO 22000:2005. Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.

www.sladosti.com.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up