У Житомирі оголошений набір до «Школи молодого політика»

У Житомирі оголошений набір до «Школи молодого політика»
Для молодих та активних житомирян, які планують займатися громадською та політичною діяльністю, є можливість отримати необхідні знання та практичні навички для старту власної політичної кар’єри.

Цільовою аудиторію проекту «Школа молодого політика» є активна молодь, яка прагне реалізувати себе в політиці та державному управлінні. Учасники школи пройдуть п’ятимісячний курс навчання, а також двомісячне стажування в органах місцевої влади. Крім того програма передбачає екскурсії на підприємства та державні установи міста з метою ознайомлення учасників зі структурою міста та міської влади. В ході навчання учасники «Школи молодого політика» зустрічатимуться з політиками та управлінцями, які ділитимуться власним досвідом.

Враховуючи події останнього півріччя в Україні та необхідність оновлення влади в державі, в тому числі місцевої, важливим є вже зараз навчати молодих людей політичної освіти та надавати їм не лише теоретичні знання, але й практичні навички.

До навчання запрошується молодь від 16 до 30 років, яка прагне реалізувати себе в політичній або державній сфері, отримати необхідні для цього знання, познайомитися з успішними політиками міста та Україні, пройти стажування в органах міської влади. Навчання в школі відбуватиметься з жовтня до березня.

Відео дня

Даний проект не підтримується жодною політичною партією або політиком та має на меті лише надати учасникам необхідні знання та практичні навички для подальшої діяльності. Після закінчення проекту учасники отримають сертифікат про навчання в «Школі молодого політика» та про проходження стажування в органах місцевого самоврядування.

Щоб взяти участь у проекті потрібно заповнити реєстраційну анкету. Прийом заявок триває до 20 вересня включно.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up