У Школі місцевого самоврядування вручили сертифікат-двотисячник

У Школі місцевого самоврядування вручили сертифікат-двотисячник
У середу, 17 травня, у сесійній залі Житомирської міської ради відбулося урочисте засідання з нагоди закриття ХV сесії Муніципальної освітньої програми для молоді "Школа місцевого самоврядування".

68 найбільш активних слухачів Школи стали випускниками цьогорічного курсу (а дехто вже вдруге) та отримали сертифікати про успішне закінчення навчальної програми.

Привітати випускників та авторів проекту з 10-річчям прийшли:

- Секретар міської ради – Цимбалюк Любов Володимирівна;

Відео дня

Заступник міського голови – Бочковський Олександр Миколайович;

Автор програми, голова Житомирської агенції регіонального розвитку - Данилейко Олег Тимофійович;

Микола Костриця (перший випускник, Доцент кафедри економічної теорії Житомирського державного технологічного університету, член виконкому Житомирської міської ради);

Владислав Пучич – головний редактор студії журналістських розслідувань порталу «Житомир-інфо», активіст ГО «Демократичний альянс», член виконкому.

Відомий краєзнавець Георгій Мокрицький прочитав цікаву лекцію.

Сертифікат під номером 2000 дістався Ярославу Губрієнку.

«Школа місцевого самоврядування» - це ексклюзивна програма, яка діє в Житомирі з 2001 року і зарекомендувала себе як одна із самих стабільних та актуальних молодіжних програм. У 2015 році програма святкує 15 річчя!

Житомирська освітня муніципальна молодіжна програма «Школа місцевого самоврядування» (далі Школа) – це постійно діючий освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради. Мета програми – активізація молодіжної муніципальної ініціативи з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування.

Взагалі, за роки діяльності Школи, до навчання було залучено 2936 осіб,  сертифікати успішності отримали 2057 слухачів.

Кожен з них, обрав свій власний життєвий шлях – хтось пішов в бізнес, хтось – у державну службу, а хтось представляє громадські кола, але всі вони працюють на користь рідного міста – Житомира.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up