У Житомирі пройде Всеукраїнський благодійний конкурс краси «Міс Україночка – 2015»

У Житомирі пройде Всеукраїнський благодійний конкурс краси «Міс Україночка – 2015»
Вперше в Україні відбудеться Всеукраїнський Благодійний дитячий конкурс краси «Міс Україночка – 2015». 30 травня о 18:00 в приміщенні облмуздрамтеатру учасниці з різних міст України змагатимуться за звання найкрасивішої україночки.

Організатор та художник-постановник конкурсу Вікторія Васильчук поділилась своїми думками та очікуваннями: «У першу чергу мені, як організатору дорослих конкурсів, було цікаво попрацювати з дітьми, адже за освітою я педагог. Взимку цього року мене двічі запрошували на дитячі конкурси краси, але як хореографа-постановника. Зрозуміло, що це зовсім інша атмосфера, інша організація, але мені дуже сподобалось. Тому вирішила зробити власний захід. Усі мої конкурси створювались не просто так, а з якоюсь метою. Цей теж не став винятком. Першочергове наше завдання – комусь допомогти. Не дарма кажуть: «Краса врятує світ». Цього разу ми вирішили взяти участь у лікуванні онкохворої дівчинки – 8-річної Поліни. Лікарі поставили їй невтішний діагноз – нефробластом».

Вікторія розповіла, що у конкурсі беруть участь дівчатка з різних міст України. Для деяких з них такі заходи не новинка, для інших – усе вперше.

– Хочемо відкрити нових зірочок і дати їм шанс показати себе не лише Україні, але й світу. При відборі діток керувалась головним критерієм – бажанням самої дитини. У мене надалі дуже багато ідей. Насамперед, цей конкурс хочу зробити щорічним. У планах організувати такий захід до дня міста, хочу залучити до участі ще більше діток України. Обов’язково усі конкурси будуть благодійними, під егідою доброчинності, – поділилась Вікторія.

Відео дня

Нам вдалось відвідати репетицію та поспілкуватись з учасницями конкурсу. У залі панувала творча атмосфера, красуні беззаперечно слухали настанови хореографа і поділились своїми враженнями.

 – На такому конкурсі я вперше. Звісно трошки хвилююсь, але мені дуже подобається. Сподіваюсь, що переможу, – розповіла Вікторія Нікітчук.

Ще одна учасниця Валерія Поліщук впевнена у своїй перемозі, адже на подібних заходах не вперше: «У майбутньому хочу продовжувати брати участь у конкурах краси. Я впевнена, що виграю».

Бажаємо маленьким красуням перемоги, а організатору «Міс Україночка - 2015» Вікторії Васильчук, творчих успіхів.

Анна Шанська

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up