Житомиром ширяться чутки про те, що в місті орудує маніяк (доповнено)

Житомиром ширяться чутки про те, що в місті орудує маніяк (доповнено)
Житомиряни переповідають одне одному історії про те, що в місті з’явився маніяк. Натомість міліція відмовляється коментувати журналістам конкретні факти вбивств і викрадення людей в усній формі.

До редакції «20 хвилин» надійшла інформація про те, що в Житомирі на майдані Корольова сталося викрадення двох молодих людей: дівчини та хлопця. Їх силою затягли до машини.

По непідтвердженій інформації хлопця знайшли вбитим на вулиці Черняховського. Доля дівчини поки залишається невідомою.

Шановні житомиряни, якщо вам відомо про цей випадок будь-які інші подробиці, або якщо ви були свідком цієї події, будь ласка, зверніться до редакції «20 хвилин». Ви можете використати форму зворотного зв’язку на сайті: http://zt.20minut.ua/feedback, або надіслати «Лист автору» статті, або повідомити за телефоном: (0412) 418-189, або ж ви можете прийти до редакції за адресою: м. Житомир, вул. Рильського 9, офіс 407. Години роботи: від 9-00 до 18-00, вихідні: субота, неділя. Анонімність гарантується. Не будьте байдужими!

Відео дня

Додано

Міліція оперативно відповіла журналістам «20 хвилин» на письмовий запит і спростувала чутки про появу в Житомирі маніяка, водночас надавши свої пояснення подій, що мали місце в Житомирі.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Оленчук Оленька

    Мені якось цікаво,реально всі гудуть,багато знайомих були свідками,і швидку бачили і міліцію.Але міліція мовчить і лише спостовує,далі йдуть вбивства,а всі мовчать.Вчора в нашому районі стався напад на дівчину.Сьогодні вже пішла чутка що знайшли мертву жінку під мостом.

    Анонім reply Оленчук Оленька

    всім всеодно міліція нічого не робить тильки прибирають трупи
  • Анонім

    маячня, тоді про цей випадок гуділо би все місто,  а так тиша і ця новина лиш на сайті "20 хвилин"... більш нема

    Дидух Милана reply Анонім

    Уже ходять чутки навіть мої родичі вже про це знають!Про це знає все місто...І гудить як бджолиний рій!

    Кеню Юрий reply Анонім

    Вже є і на інших ресурсах.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up