Уночі міліція затримала одного грабіжника аптеки, інші - втекли

Уночі міліція затримала одного грабіжника аптеки, інші - втекли
Уночі невідомі потрапили до приміщення аптеки у Володарськ-Волинському районі та винесли звідти частину касового апарату з денною виручкою. Одного зі зловмисників оперативно затримав черговий наряд групи затримання Державної служби охорони. В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці розшукують його поплічників.

Тривожне телефонне повідомлення отримали працівники ДСО Коростенщини. Заявник повідомив, що до аптеки, розташованої у приміщенні лікарні в одному з населених пунктів Володарськ-Волинського району, хтось увірвався.

Міліціонери охорони без зволікань виїхали за вказаною адресою. Уже в населеному пункті, де трапилася подія, на одній з нічних вулиць правоохоронці побачили трьох чоловіків. Проте тільки-но патрульний автомобіль зупинився біля них, як останні кинулися урізнобіч.

Нетривала погоня закінчилася затриманням одного з утікачів, який поспіхом устиг щось викинути на узбіччя. Як стало зрозуміло згодом, це була викрадена з аптеки частина касового апарату. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу місцевого райвідділку міліції.

Відео дня

Особу затриманого було встановлено, ним виявився 29-річний місцевий житель. На місці вчинення крадіжки міліціонери зафіксували сліди зламу замка на вхідних дверях і явні ознаки перебування сторонніх осіб усередині.

Для детального з’ясування усіх обставин затриманого чоловіка було доставлено до Володарськ-Волинського райвідділу міліції. Нині за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України), відкрито кримінальне провадження, в рамках якого правоохоронці встановлюють місцеперебування поплічників затриманого.

За повідомленням УДСО при УМВС.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая 10:20 Допоможемо молодій дівчині зібрати кошти на акумулятори для електровізка!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up