Організаторів Житомирського Євромайдану побили палицями. Фото. Оновлюється.

Організаторів Житомирського Євромайдану побили палицями. Фото. Оновлюється.
Ввечері 28 листопада організаторів Житомирського Євромайдану — членів «Демократичного Альянсу» жорстоко побила банда невідомих молодиків. Напад відбувся під офісом «Демальянсу» по вулиці Хлібна, 25, де активісти планували поїздку на Євромайдан у столиці.

«Тітушки» підбігли до активістів і почали бити їх палицями. Внаслідок нападу постраждали Юрій Жуковський та Владислав Пучич. Їх з травмами голови забрала «швидка». Решта активістів теж отримали пошкодження. «Демалянсівцям» вдалось відбити напад і затримати одного з нападників, особу якого зараз встановлюють правоохоронці.

Постраждалих внаслідок нападу відвезли у травмпункт, де їм була надана медична допомога та накладені шви на розсічення.

Політична партія «Демократичний Альянс» заявляє, що їх не спинить ця безпрецедентна кампанія по тиску на організацію. Вони вимагають від правоохоронних органів встановити особу затриманого нападника, замовників побиття та всебічно розслідувати інцидент.

Відео дня
> Нагадаємо, що нещодавно побили головного редактора "20 хвилин" Влада Пучича.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Житомирській області особу нападавшого встановлено. Це 21-річний житомирянин, ніде не працює та не навчається.

Даний факт відповідним чином зареєстровано та проводяться заходи щодо встановлення та затримання інших учасників події. Попередня правова кваліфікація вказаної події відповідно до ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб, караються обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 4 років.

Міліція, з невідомих мотивів, вирішила прибрати речення, де вказувалося, що заявники власними силами затримали одного з нападників.

Нападник:

Потилиция Влада Пучича:

Палиці, якими били:

Надання допомоги:

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Всі небайдужі житомирянина повинні вийти на майдан і вимагати у влади покарати бандюків,хоча найвірогідніше що сама влада це і зробила.
  • Anonymous

    чё стоять то уже?! Всё ясно же,никто ничего не подпишет в ближайшие пол года как минимум.
  • Anonymous

    Сьогодні вони на Майдані - завтра прийдуть до Вас, до хати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up