Квн-щик зробив пропозицію руки і серця прямо під час гри. Фото

Квн-щик зробив пропозицію руки і серця прямо під час гри. Фото
У вівторок, 31-го березня, під час другого туру Гуморини чемпіонату КВН, неочікувано для всіх присутніх, прямо зі сцени було зроблено пропозицію руки та серця. Зал затамував подих, у багатьох присутніх дівчат на очах почали з’являтися сльози. Такого на житомирському КВНі ще не було.

«Я знав, що моя дівчина мріє про особливе освідчення в коханні, власне як і буд-яка шануюча себе жінка. Сумнівів і вагань як таких не було, просто захотілося подарувати своїй коханій казку. Однак все виявилося не так легко як я думав. Здавалося б я квн-щик зі стажем і виходити на сцену для мене звичне діло. Та це був перший раз у моєму житті, коли я не знав куди подіти мікрофон, у момент як брав до рук для подарунку букет квітів», - прокоментував те, що сталося, учасник команди «Свої нюанси» Олексій Гайдучик.

Відео дня

Заворожена зала спочатку тримала музейну тишу, а потім вибухнула бурхливими оплесками й оваціями. Зробивши пропозицію та провівши назад до партеру свою обраницю, Олексій повернувся на сцену. Інна ще довго не могла прийти до тями від сильних пережитих відчуттів, якими поділилася трохи згодом.

Я звісно здогадувалася і відчувала, що він збирається освідчуватися. Але такого я ніяк не очікувала. Те що це станеться саме зараз і на сцені, я ніколи подумати не могла. Все таки ми знайомі лише 5 місяців і далеко не всі чоловіки так швидко приймають доленосні рішення. Але Олексій не з їх числа. Це було щось неймовірне, було таке враження, що я не іду, а пливу по землі. Про це мріє кожна дівчина. Тисячі пар очей на тебе дивляться, і ти розумієш, що це все тільки для тебе. Що це не просто так, а людина хоче з тобою провести все своє життя», -   поділилася пережитими почуттями з журналістом газети «20 хвилин» Інна Слободенюк.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Не потрібно брехати Уже і не раз було, це вже третій з Алли Кудлай хто зробив так пропозицію, черга за четвертим. Якось уже і не оригінально!
  • Анонім

    таке вже в житомирському квн було. хлопець з команди "Алла Кудлай", колега Олексія, теж зробив пропозицію на сцені декілька років тому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище 10:20 У Житомирі проходить кінофорум спілки молодих кінокритиків України 10:00 Замість біткоїнів - спустошення гаманця: у Бердичеві поліцейські розслідують шахрайство 09:42 Понад тисячу осіб склали втрати росіян за добу Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 25 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 25 квітня: все про цей день, яке свято, іменини і погода у Житомирі 17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up