У Житомирі пройшов перший випуск міжнародної кіношколи «CinemaHall». Фото

У Житомирі пройшов перший випуск міжнародної кіношколи «CinemaHall». Фото
Перший випуск міжнародної акторської школи «CinemaHall» відбувся 13 вересня. Випускники отримали сертифікати про завершення навчання та можливість і надалі співпрацювати з організацією.

Усі випускники потрапили в єдину акторську базу, з якою працюють безліч всеукраїнських та міжнародних кіноорганізацій та кіностудій-партнерів CinemaHall.

Кожен з випускників отримуватиме щотижневу розсилку з датами та місцем проведення різноманітних зйомок та кастингів, щоб мати можливість самостійно підібрати варіанти, які їх зацікавили.

За три літні місяці навчання студенти були запрошені на зйомки на українські телеканали, зняли соціальну рекламу, писали сценарії. Зараз майбутні актори готуються до зйомок у рекламі, а також візьмуть участь у зйомках всеукраїнського кіноальманаху, який транслюватиметься на великих екранах країни. Крім того, одній зі студенток вдалося за кілька днів підготуватися до успішного вступу до театрального вузу, а іншій – навіть здобути роботу в кіноорганізації.

Відео дня

Як зазначила представник кіноорганізації в Житомирській області Юлія Карпова,  Житомир показав найкращі результати серед інших міст України, де проводяться подібні курси:

«Ми були одні з перших, хто почав, тому  у нас була унікальна можливість потрапити на кастинги та навіть здобути перший акторський досвід. За три місяці люди змінюються кардинально, стають впевненими в собі та не бояться говорити.

Зараз випускаємо першу акторську групу – це ті люди, талант яких я помітила ще на перших заняттях. Будуть бажаючі – працюватимемо далі.

Моя заслуга в організації групи, занять, інформування про кастинги, а навчальну частину, звичайно ж, взяла на себе викладач Антоніна Тугас. Навчання має перспективу, адже випускники не тільки отримують дипломи, а й мають можливість далі рухатися акторською стежкою. Ми намагалися якнайкраще підготувати їх до цього, щоб показати, що Житомир – це не периферія, а місто, яке має безліч яскравих талантів!»

Леся Нікітенко стала однією  з тих,  хто отримав сертифікат:

«На початковому етапі було дуже важко побороти свій страх  та невпевненість. Проте я навчилася вірити в себе. Початкові навики акторської майстерності в мене були, адже раніше вже займалася в акторській студії, тому мені було дещо простіше, ніж іншим.

Не можна сказати, що уроки були прості, але нас навчили бути цілеспрямованими, фантазувати та передавати емоції, які тримаємо в собі за допомогою міміки, жестів та голосу. 

Мрію стати професійною акторкою, адже у них надзвичайно бурхливе життя, проте паралельно займалася б ще чимось цікавим».

Уже відкрито осінній набір у дорослу та дитячу групи! Всі бажаючі можуть отримати необхідні знання, реалізувати себе в кіно та на ТБ, а також реалізувати себе, здійснивши давню мрію!

Контакти:

063 468 42 48

[email protected]

http://cinemahall.org

«CinemaHall» – міжнародна кіноорганізація, член Європейської асоціації NISI MASA, член Міжнародної федерації кіноклубів FICC, що займається вільним обміном інформацією, досвідом, створенням проектів між спеціалістами на кіноаматорами з різних країн світу, підтримує кінопроекти, проводить національні та міжнародні кастинги.

Previous Next
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:53 Як держава планує залучити фахівців з інвалідністю до ринку праці? 17:50 Чи загрожує Житомирщині підтоплення? Розповідають гідрологи 17:00 єЧерга для автобусів: на пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону 16:40 Якщо про депутатів, то тут – дисципліна, а якщо про громадськість, то тут… Від читача 18:18 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 16:20 У Станишівській громаді зупинили нетверезу водійку: вона запропонувала патрульним хабар 10 тисяч photo_camera 16:17 Не поширюйте фейки: відео нібито з Житомира, як військовий "закопує" ухилянта - російська пропаганда 16:07 У Попільні в гаражі виявлено арсенал зброї: власника підозрюють у резонансному вбивсті чоловіка в Житомирі photo_camera 16:00 У Львові відбувся підсумковий форум «LED Push: Підтримка місцевих економік» 15:40 Житомир попрощався із Захисником Денисом Пекарським 15:20 Вночі у Житомирі зупинили п'яного водія, в салоні авто знайшлися наркотики 15:01 23 випадки захворювання на кір зафіксовано в Україні з початку 2024 року 14:40 Рятувальники ліквідували пожежу в адмінбудівлі приватного підприємства в Житомирі 14:18 ECIDE допоможе 25 громадам організувати літні дитячі клуби: розпочався прийом заявок 13:11 Пил із Сахари знову в Україні 12:40 Пам'ять про героїв-захисників має стати невмирущою photo_camera 12:20 Жителя Житомирського району засуджено на 8 років за умисне вбивство батька 12:02 До уваги водіїв! 25 квітня буде перекрито рух по вулиці Шевченка 11:40 Україна, в якій хочеться жити: Міністерство соціальної політики презентувало демографічну стратегію — 2040 11:20 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому її призначать автоматично, а кому – за особистим зверненням
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up