Як правильно заповнити декларацію для призначення субсидії? Відео

Як правильно заповнити декларацію для призначення субсидії? Відео
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та заступник начальнику відділу державних соціальних допомог департаменту праці та соціального захисту облдержадміністрації Наталя Крошко в прямому ефірі телеканалу «СК-1» 15 квітня пояснювали особливості призначення житлової субсидії.

За словами Ярослава Лагути, станом на 4 квітня 100% заяв і декларацій було доставлено споживачам послуг. Роботу з розповсюдження бланків на Житомирщині розпочали найпершими в Україні.

Заповнені бланки можна занести особисто до управлінь соцзахисту за місцем проживання, надіслати поштою або звернутися до визначених уповноважених осіб, що є у кожній селищній і сільській раді.

Не потрібно збирати ніяких додаткових довідок, наголосив заступник голови облдержадміністрації. По області розповсюджено листівку «Три кроки до субсидії», в якій пояснюється, що потрібно заповнити заяву і декларацію, надіслати їх і отримати лист-відповідь про призначення субсидії. Розмір субсидії буде вказано у наступних квитанціях за комунальні послуги.

Відео дня

З усіх питань щодо субсидій можна звертатися за телефонами «гарячої лінії»: управління праці та соціального захисту населення Корольовської районної ради м. Житомира – 33-19-34, 33-10-53, управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира – 42-50-25, 42-50-00, 42-50-24, департаменту праці та соціального захисту населення – 24-14-08.

Гості студії відповіли на питання глядачів. Так, право на субсидію має особа, на яку відкрито особовий рахунок за місцем реєстрації. Це може бути особа, яка винаймає житло на підставі договору оренди.

Субсидія, пояснила Наталя Крошко, призначається з урахуванням соціальних норм та нормативів користування комунальними послугами. З 1 жовтня соціальна норма житла, на яку надається житлова субсидія, складає 13,65 кв. м на 1 особу та додатково 35,22 кв.м на сім’ю.

Цей вид державної допомоги вперше буде призначатися на підставі даних, задекларованих споживачем послуг. У разі неправильно вказаних доходів надміру нарахована субсидія повертається громадянином у подвійному розмірі.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Александр Матвиенко

    Вообще охренели, сегодня 29.04.15 "...станом на 4 квітня 100% заяв і декларацій було доставлено споживачам послуг..." Ни мне, ни кому из моих знакомых ничего не присылали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up