У Житомирі учасники АТО слідкували за тим, як їм відміряли ділянки землі. Відео. Фото

У Житомирі учасники АТО слідкували за тим, як їм відміряли ділянки землі. Відео. Фото
Встановлювати межі земельних ділянок, виділених учасникам АТО, 26 січня з’їхалися фахівці КП «Житомирський міський центр земельних відносин» та КП «Містобудівна політика міста Житомира». Також туди приїхали родини військовослужбовців, аби слідкувати за процесом і позначити свої ділянки.

«Сьогодні ми за адресою вул. Радонова-Денишівська будемо проводити землевпорядні роботи щодо винесення меж земельної ділянки в цілому, розмежування цих ділянок. У нас сьогодні тільки перший етап. Більше будемо концентрувати увагу на проїздах і проходах», - каже Юлія Демчук, директор КП «Житомирський міський центр земельних відносин».

За словами Юлії Демчук, за цією адресою мають виділити 47 ділянок завбільшки до 7 соток. Межі на місцевості встановлюють за допомогою GPS-приладу, який допомагає мінімізувати похибку. Ділянки визначали жеребкуванням, у першу чергу на їх отримання претендувати родини загиблих військовослужбовців.

«Цього разу міська влада постаралися, не обділили нікого. В першу чергу ділянки отримали сім'ї загиблих та сім'ї поранених. Ми дуже задоволені, все зробили швидко. Приємно, що влада про нас дбає. Район Мальованка - хороша територія, спокійне місце, ділянки хороші, земля рівна, таких вад нема», - розповідає військовослужбовець 95-ї бригади Олег Жуковський, який з березня боронив українські кордони і отримав контузію під час несення служби в АТО.

Відео дня

На разі на отримання ділянки за адресою вулиця Радонова-Денишівська претендує 15 родин військовослужбовців. Решту розподілятимуть по мірі надходження заяв від учасників АТО.

Previous Next

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка" 11:19 У Житомирі відкрили Почесне Консульство Естонії. ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up