Орендуємо квартиру на Новорічну ніч

Орендуємо квартиру на Новорічну ніч
Чим ближче до Нового року, тим менше часу йде на проплановування всіх можливих варіантів та пошуку відповідей на запитання «Як та де його зустріти?». Коли на перше питання відповідь знайти більш-менш легко, адже вирішує, зазвичай, ситуація, то от над другим питанням потрібно задуматись.

Якщо вам потрібно місце «аля романтік», або ж навпаки приміщення для веселої компанії чи ж ви взагалі не місцеві, то очевидно доведеться знімати квартиру подобово.

Залишились серед нас ще ті люди, які шукають квартиру за допомогою оголошень в газетах, проте, коли справа йдеться про подобові квартири – тут головне мобільність. Часто не встигнеш і оком моргнути, а квартиру вже здали. Тому, у таких пошуках все ж варто надати перевагу Інтернету. Більшість рієлторських агенств дають можливість ознайомитися з обстановкою у квартирі наочно.

Не слід забувати про те, що шукати квартиру для зустрічі Нового року потрібно заздалегідь. Попри те, що Житомир не місто-мільйонник, попит на квартири у цей період значно перевищує пропозицію.

Відео дня

У середньому за однокімнатну кватриру просять близько 1 200 грн за добу, за двохкімнатну – 2 000 грн, а за трьохкімнатну ­– 3 000-3 500 грн. При цьому, необхідно враховувати й те, що рієлторам за «кропітку» працю у цей період доведеться накинути ще 400 гривень зверху. А якщо ви сподіваєтесь зняти квартиру в цетрі, то необхідно врахувати, що ціна в такому випадку рухається угору.

Якщо ж ви сподіваєтесь, що особи, які здають свою власну квартиру запросять менше – навіть не мрійте. Зазвичай, така квартира у них одна і «відігратися» на ній вони хочуть по-повній.

За результатом проведеного аналізу за оголошеннями про здачу квартир у Новорічну ніч, журналіст «20 хвилин» має власні результати.

Однокімнатна квартира по вул. Лесі Українки з телевізором, холодильником, ремонтом вже виявилася зайнятою.

Двокімнатна квартира з сучасними меблями та технікою по вул. Київській обійдеться в 2 500 грн.

Однокімнатна квартира в районі Великої Бердичівської з ремонтом вартує 1 200 грн.

Однокімнатна квартира по вул. Небесної Сотні з усім необхідниим коштує 950 грн (з умовою, що зніматимуть не більше двох чоловік).

Двокімнатна квартира під «люкс» зі стильними меблями, джакузі і т. д. у районі «Глобала» коштуватиме 2 600 (не запитують, скільки чоловік зніматиме квартиру).

На запитання про трьохкімнатну квартиру відповідають, що варіантів наразі немає.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:13 Малинський відділ УДМС у Житомирській області змінив адресу 13:03 Робота є: 14 підприємств Житомирщини шукають верстатників 12:20 Податківці Житомирщини розповіли, хто звільняється від сплати мінімального податкового зобов`язання 11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up