Обмінюй вторинну сировину на гроші та знижку за квартплату

Обмінюй вторинну сировину на гроші та знижку за квартплату
Відтепер мешканці району Крошня мають можливість отримати знижку на оплату житлово-комунальних послуг за рахунок зданої вторинної сировини. Детальніше про суть даного експерименту журналісту «20 хвилин» розповів керівник ПП «ВЖРЕП № 4» Володимир Тичина.

«Наш «ВЖРЕП № 4» є офіційним виконавцем послуг по наданню послуг, вивозу сміття та роздільного збору  відходів по місту.  Зокрема,  в нас є ліцензія на заготівлю вторинної сировини. Цей експеримент був створений за власною ініціативою, адже ми сплачуємо податки та маємо певні дозволи.

Ми не маємо на меті отримання прибутку, оскільки весь цей процес спрямований на покращення платіжної дисципліни. Нехай у нас буде менший прибуток, але зменшиться навантаження по квартирній оплаті.

До вторинної сировини відноситься: папір, пластик, пластмас, поліетилен. За це можна отримати гроші. Це досить таки серйозні кошти, оскільки ціни в нас не занижені. До того ж, працює накопичувальна система бонусів, які залежать від того, скільки людина здала сировини.

Відео дня

Здавши вторинну сировину в пункті прийому на суму від 20 до 50 грн, житомиряни отримують зменшення квартирної оплати на 5 %, від 50 до 100 грн – на 10 %, на суму від 100 до 150 грн зменшення оплати на 15 %,  на суму від 150 грн і більше зменшення квартирної оплати на 20 %. Громадянам видається спеціальний талончик, де буде зазначена сума зданої сировини. Потім його можна використати при щомісячній квартирній оплаті.

Поки що даний експеримент буде проводитись з 10 грудня по 31 січня 2015 року. Якщо він буде вдалий, то його плануємо розширювати та сприяти цій ініціативі в майбутньому», – розповів керівник ПП «ВЖРЕП» № 4.

Журналіст  «20 хвилин» вирішила запитати в одного з учасників експерименту наскільки їм до вподоби цей експеримент та чи надалі вони будуть в ньому брати участь.

«Я зареєстрована на Крошенський 4, але на даний момент проживаю на дачі. Маю магазин і звичайно, що залишається вторинна сировина, яку я потім збираю та здаю. Це дуже вигідний і зручний експеримент, адже вторинну сировину можна реалізувати та отримати за неї нормальні гроші. Після того як здала сировину, то отримую бонуси, що допомагає зекономити при щомісячній квартирній оплаті. Я хотіла б, щоб даний експеримент мав майбутнє», – розповідає Світлана Супрунчук.

Пункти прийому вторинної сировини знаходяться за адресою вул. Щорса,129 та вул Крошенській, 45.

Жителі району Крошня можуть здавати сировину щоденно з 8:00 до 16:00, крім неділі. За довідками можна звертатись за телефоном (0412) 46-32-76.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 Підтвердження статусу критично важливого для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період 17:30 100-річний ювілей відзначив житомирянин Віктор Іванович Поліщук 17:00 Сьогодні з 18 до 22 години для бізнесу та промисловості діятимуть обмеження споживання електроенергії 16:41 Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив? Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:18 Житомирський обласний центр крові має потребу в донорській крові з негативним резус-фактором 16:00 Незаконна реєстрація права оренди на 170 земельних ділянок – на Житомирщині держреєстратора підозрюють у службовій недбалості 15:40 На Михайлівський проводяться роботи з підготовки фонтанів до роботи. ФОТО photo_camera 15:22 Задушив приятеля, а тіло підкинув сусідам – жителя Звягеля ув’язнили на 9 років 15:00 Атмосферні фронти покинуть Україну, температура почне підвищуватися 14:40 Мобілізація за несплату аліментів: як це працюватиме 14:20 Історикам та краєзнавцям представили бачення концепції розвитку парку «Замкова гора» 14:00 “Доступні ліки”: отримуйте життєво необхідні ліки безоплатно або з частковою доплатою 12:40 Втома: причини і методи боротьби 12:20 Житомир і Куп’янськ підписали меморандум про співпрацю photo_camera 12:00 У ніч на 20 квітня на Житомирщині очікуються сильні заморозки 0-3° 11:41 Як отримати пільги на харчування у школах і садочках? ІНФОГРАФІКА 11:20 Два боєприпаси часів Другої світової війни виявили в Бердичеві і Звягелі 11:00 Військовим передали чергову автівку, придбану завдяки волонтерам 10:40 За ініціативи Мінветеранів Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого Захисника і Захисниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up