На оздоровлення дітей Житомирщини витратили більше 28 мільйонів гривень

На оздоровлення дітей Житомирщини витратили більше 28 мільйонів гривень
Цьогоріч в області оздоровленням та відпочинком було охоплено 71 тисячу дітей, але це на 20 тисяч осіб менше ніж минулого року.

Керівник області звернув увагу на те, що при плануванні оздоровчої кампанії дітей наступного року потрібно це врахувати. Необхідно налагодити чітку співпрацю між райдержадміністраціями та районними радами при формуванні бюджетних показників на 2015 рік.

Голова облдержадміністрації відмітив позитивну динаміку щодо збільшення кількісних показників охоплення оздоровленням і відпочинком дітей у містах Бердичів і Коростень, а також у Любарському, Попільнянському, Ружинському та Чуднівському районах.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь зазначила, що цього року в області на організацію оздоровлення та відпочинку дітей використано 28 млн 706 тис. грн, у тому числі з обласного бюджету – 6 млн 287 тис. грн, а з районних і міських бюджетів – 5 млн 261 тис. грн. На зазначені цілі було залучено кошти Фонду соціального страхування у сумі 10 млн 608 тис. грн. Загальні видатки місцевих бюджетів у 2014 році склали 11 млн 549 тис. грн, що на 668 тис. грн більше ніж у 2013 році. За словами Світлани Гресь, цьогоріч збільшилося фінансування оздоровчої кампанії у 12-ти районах і містах області.

Відео дня

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив на тому, що керівники районів мають взяти на особистий контроль стан підготовки оздоровчих таборів до сезону 2015 року, зокрема щодо виконання директорами таборів приписів служб пожежного, санітарно-епідеміологічного нагляду.

Також керівник області зазначив, що особливу увагу слід звернути на оздоровлення наступного року дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, військовослужбовців, котрі задіяні в зоні проведення АТО, та з сімей вимушених переселенців, які приїхали до Житомирщини.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:51 Ветерани та ветеранки можуть отримати знижки на квартплату та плату за комунальні послуги й опалення будинків 17:20 Джеря та Кайдаші повертаються? 17:00 Настає сезон кліщів: як вберегти себе 16:40 Екоінспекція оштрафувала підприємців за знищення газонів у гідропарку Від читача 12:56 У Житомирі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 16:19 #ПрозороТаПідзвітно: Від початку війни у Житомирській області відновлено 3255 об’єктів 16:00 Смерть у сміттєвому контейнері: у Житомирі чоловік загинув під пресом сміттєзбиральної машини photo_camera 15:40 У Житомирі пройшов перший день чесько-українського театрального фестивалю play_circle_filled photo_camera 15:20 МОН презентує проєкт нового закону «Про професійну освіту» 15:00 Уночі на Новому бульварі компанія молодиків поламала сакури і магнолії 14:39 У Житомирі спільне чаркування завершилося вбивством 14:21 Бердичівлянин втратив 29 тисяч гривень, скориставшись сервісом з пошуку попутників 14:00 З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах 12:40 У Коростишівській лікарні відкрили клініко-діагностичну лабораторію 12:20 На Звягельщині в ході побутової сварки 20-річний чоловік до смерті побив 41-річного односельця 12:00 У найближчі дні в Житомирі збережеться дощова і прохолодна погода 11:40 На півтори тисячі оштрафовано чоловіка, який спалював деревину в районі Соколовського кар’єру 11:20 Арештований товар на майже 800 тис. грн передано ЗСУ 11:00 У Житомирській області чотири заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу при гострому інфаркті міокарда 10:39 Гуманітарний Хаб "Житомир" відправляє медичну допомогу на Сумщину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up