Фірма «регіонала» продала ліків для діабетиків на 7 мільйонів

Фірма «регіонала» продала ліків для діабетиків на 7 мільйонів
КУ «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської облради 25 липня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Компанія «Валіс» на постачання препаратів для лікування цукрового діабету. Вартість угоди складає 6,75 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Відомо, що по двох лотах ТОВ «Укрбіотехнологія-ТМ» пропонувало ціни на 16% нижчі. Однак цю пропозицію було відхилено. Зокрема учасник подав довідку з податкової про відсутність заборгованості не за тим місцем призначення, надано копію договору оренди сладського приміщення до кінця 2013 року і відсутня інформація щодо його пролонгації, банківська гарантія надана тільки на один лот.

«Компанія «Валіс» заснована Олегом Легенчуком і Валерієм Нестеровським, депутатом Житомирської облради від Партії регіонів. У травні 2012 року її переоформили на кіпрську компанію «Рисіо Холдінгз Лімітед». Директором залишається Олег Легенчук. Майже тоді на «Рисіо Холдінгз Лімітед» було також записано ПП фірма «Санітас», якою до того володів Нестеровський, який і досі залишається підписантом.

Відео дня

За матеріалами Наші гроші.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Ігор Круковський (Igor Krukovsky)

    Мережа аптек Санітас (Sanitas) дуже схожа на організоване злочинне угруповання. Проте, засновники і керівники Санітаса Нестеровський ( ЗМІ повідомляло що він кримінальний авторитет, регіонал, ін.) і його (син?) Дмитро Янковський весь час успішно виграють суди (100+ засіданнь судів). Тому рівень довіри законослухняного населення України до судів близький до нуля, тому столичний київський адмінсуд закрили за підготовку до захоплення влади...   Ймовірно, житомирський адмінсуд "недалеко" від київського.

keyboard_arrow_up