Краса у Житомирі: обрали «Міні-міс Житомир 2015» та «Міні топ-модель 2015»

Краса у Житомирі: обрали «Міні-міс Житомир 2015» та «Міні топ-модель 2015»
Перший вихід маленьких учасниць
У Житомирі відбувся конкурс «Міні-міс Житомир2015» та «Міні топ-модель Житомира 2015», у якому змагалися 12 дівчат у трьох вікових категоріях.

Конкурс проходив 13 листопада у залі Житомирської філармонії, під час якого маленькі красуні мали нагоду проявити себе під час чотирьох виходів.

Перше дефіле «Україна», присвячене нашій країні, було своєрідним знайомством журі та глядачів з учасницями.Протягом запального тематичного дефіле «Ріо-де-Жанейро» учасниці демонстрували костюми, виконані у стилі всесвітньо відомого бразильського карнавалу. Чи не найзахоплюючим стало дефіле «Зірка екрану», під час якого кожна красуня виступала сольно, демонструючи не лише вбрання, а й свої акторські здібності, адже головним завданням було відобразити образ улюбленої знаменитості.

Фінальне дефіле «Вечірне вбрання» було заключним – одразу після нього маленьких учасниць нагороджували подарункам та присуджували титули за підсумками суддівського голосування.Переможницями у номінації «Міні–міс Житомир 2015» стали:

Відео дня

У 1–й віковій категорії – Дорошенко Анастасія, 4 роки;

У 2–й віковій категорії – Прозор Анастасія, 7 років;

У 3–й віковій категорії – Очеретенко Дар’я, 10 років.

«Міні топ–модель Житомира» стала 10–річна Альбіна Черкавська.

Як розповіла організатор конкурсу – президент модельної агенції «Gloria ModelS» Ілона Колодій, це щорічний конкурс, який організовує і проводить «Gloria Models». Модельна агенція «Глорія Моделс» – є офіційними представниками конкурсів «Міні-міс України» та «Міні топ-модель України», тобто саме звідси маленькі красуні їдуть підкорювати Україну.

Ілона Колодій зізналася, що найскладніше – це підібрати правильні слова, щоб підтримати дитину. «Дітям властиво розчаровуватися, коли у них щось не виходить, тому головне – відкрити саме її талант, своєрідну «ізюминку». Є дітки, у яких природні здібності проявляються одразу. У когось же вони розкриваються саме на таких конкурсах, як «Міні-міс Житомир», коли дівчата пробують себе у чомусь новому, адже продефілювати, вийти на сцену – це вже велика перемога всередині себе. Тому наше завдання – допомогти їй, підкреслити переваги і показати, що вона – найкраща», – ділиться президент модельної агенції «Gloria ModelS».У конкурсі взяли участь 12 дівчат віком від 4 до 10 років. Спробувати свої сили запрошували всіх, однак позмагатися за титули «Міні-міс Житомир 2015» і «Міні топ-модель 2015» змогли ті, хто пройшов кастинг. За словами Ілони Колодій, головним критерієм відбору був «вогонь» в очах і впевненість:

«Я буду. Я зможу. Я нічого не боюсь. Я переможу». Ну і, звісно, талант, адже найбільшу кількість балів дитина отримує за уміння проявити себе.

Уміння поводити себе на сцені перед великою публікою приходить з досвідом, який і набувають учасниці у конкурсах та в модельній агенції. Таким чином, чим більше дівчата виступають, тим більше вони розкриваються і тим впевненішими у собі стають.

«Не важливо, яке місце здобуває учасниця, адже перебороти страх і взяти участь – це вже перемога», – переконана пані Ілона.

Усім дівчатам, які ще не прийшли у модельний бізнес або ж тільки починають свій шлях Ілона Колодій радить пробувати, адже модельний бізнес розкриває внутрішню впевненість у собі та харизматичність. Не обов’язково, потім ставати моделлю і йти у цей бізнес. Модельна агенція стає першою сходинкою до успіху в житті дитини.

Своїми враженнями від конкурсу з нами поділилася «Міні-міс Житомир 2015» Очеретенко Дар’я:

«Я вже багато разів брала участь у конкурсах і це не перша моя перемога, однак сьогодні мене переповнюють емоції і мені надзвичайно приємно. До конкурсу готувалася десь два тижні – разом з рідними і наставниками продумували образи, репетирували дефіле», – розповідає маленька переможниця.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up