Газета «20 хвилин» влаштувала незабутнє свято для дітей у парку Ю. Гагаріна

Газета «20 хвилин» влаштувала незабутнє свято для дітей у парку Ю. Гагаріна
У парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна 6 червня відбулося «Свято дитинства» для дітей та дорослих, організаторами якого виступила газета «20 хвилин».

Ще до початку свята у парку почали збиратися глядачі. Поки організатори закінчували останні приготування, дітлахів розважали аніматори від ексклюзивного генерального партнера з організації свята «Jam студії» – фіксики Сімка і Нолик, котрі танцювали разом з малечею.

Пізніше до аніматорів приєдналися міми від студії «Gloria event», котрі не лише веселили публіку, а й фотографувалися з усіма бажаючими.

На початку свята з вітальним словом виступив директор газети «20 хвилин», ініціатор заходу Олександр Васильковський. Головний організатор дійства розповів, які призи розігруватимуться протягом дня та заінтригував дітей, пообіцявши подарунок-сюрприз одному із учасників лотереї.

Відео дня

Розпочав свято блок конкурсів від спонсорів та партнерів, в ході проведення яких діти не лише розважалися, а й отримували подарунки. Варто відзначити, що малеча охоче брала участь в іграх, щиро раділа перемогам.

Один із конкурсів підготував генеральний партнер свята «Центр утеплення», суть якого – намалювати на асфальті малюнок на тему «Теплий будинок – щаслива родина».  Участь взяли 10 дітлахів. Кожен учасник отримав цінний подарунок, головний з яких – конструктор LEGO.

Після першого блоку конкурсів ведучий заходу Ігор Хлань влаштував розіграш лотереї, в результаті якого було вручено багато призів від партнерів заходу.

По завершенню розіграшу глядачів розважали запрошені на свято колективи. Так, модельна агенція «NОNIK» презентувала дефіле під керівництвом Олександри Нонік. Вихованиці школи східного танцю Олександри Ковальової «Amberly Hall» виконали два танці народів Сходу.

З вокальними номерами виступили учасниці вокального шоу «Зірка плюс зірка» – переможниця обласних конкурсів, володарка гран-прі фестивалю «Якщо ти зірочка, засвітись»-2014 Анастасія Іванюха та володарка призу глядацьких симпатій фестивалю «Якщо ти зірочка, засвітись»-2015 Валерія Коваль, організаторами якого виступили благодійний фонд «Надія є».

По два запальних танцювальних номери подарували дівчата з танцювальної школи «Фієста», під керівництвом Олени Позняковської й дві команди – молодших та старших танцюристок – від танцювальної студії «VARSHALEX» (керівник – Катерина Чубенко).

На завершення першого блоку виступів колективів Олександра Ковальова провела майстер-клас зі східного танцю, запросивши до участі 10 дівчат. Кожній з учасниць Олександра вручила подарунковий сертифікат на безкоштовне заняття в школі східного танцю «Amberly Hall».

Між номерами ведучий розігрував призи в лотерею. Тут же був розіграний обіцяний директором газети «20 хвилин» приз-інтрига – величезний іграшковий ведмідь.

Щасливчиком став 9-річний Юра. Мама переможця, Галина, поділилася з нами враженнями: «Свято дуже сподобалось! Виграш у лотереї став повною несподіванкою – ми вже навіть збиралися йти. До таких заходів ставимося дуже позитивно й завжди відвідуємо із задоволенням». Додамо, що Юркові цього дня пощастило двічі – також він переміг у конкурсі «Нічна автострада» (від таксі «Пілот»), вигравши іграшковий руль, квиток на безкоштовний проїзд у таксі, номіналом 30 грн та пляшку напою Coca-Cola.

У другому блоці конкурсної програми дітлахи знову мали нагоду не лише порозважатися, а й отримати за це подарунки. Між конкурсами ведучий та представники газети «20 хвилин» розігрували призи у лотерею, адже подарунків, завдяки спонсорам та партнерам, було дуже багато, й організатори прагнули, щоб жоден із гостей не залишився без пам'ятного або солодкого сувеніру на згадку про свято.

Цінні подарунки отримали дітлахи від «Космо» та корпорації «Океан». Також корпорація «Океан» подарувала сертифікат на 1 000 грн за перемогу у конкурсі. Coca-Cola надала дітлахам, щоб втамувати спрагу, напої, а «Лімо» – морозиво. Будівельний супермаркет «Олді» – подарунки для відпочинку влітку. Медичний центр «Лелека» подбав про здоров`я малечі – усі учасники конкурсу отримали корисні вітаміни «Ведмежуйки», які так полюбляють діти.

Спеціальний конкурс для дітей провів ТОВ «Мед-Сервіс». Кожному з учасників дістався цінний та потрібний подарунок. Діти були настільки задоволенні, що й забули про спеку, а все активніше брали участь у різних конкурсах.

Разом із конкурсами та розіграшами чергувалися й виступи запрошених колективів.

Спортивний клуб карате «Satori» презентував показовий виступ вихованців різних вікових груп. Школа східного танцю Олександри Ковальової «Amberly Hall» знову подарувала глядачам ще три танцювальні номери у виконанні Анастасії Блошицької, дуету сестер Кувшин та неперевершеного тріо. А заспівала для гостей свята лауреат багатьох дитячих конкурсів та фестивалів, фіналістка фестивалю «Якщо ти зірочка, засвітись»-2015 Софія Реготун.

Разом з командою «Jam студії» газета «20 хвилин» обрала найактивнішого учасника свята. Ним став 10-річний Денис. Представники студії вручили Денисові сертифікат на проведення дитячого свята від «Jem студія», номінальною вартістю 600 грн (це двогодинна програма від двох аніматорів). Хлопець розповів, що його день народження ще попереду, тож приз є дуже доречним.

Після виступів усіх колективів прийшла черга розіграти головні подарунки свята – від газет «Трудоустройство» та «20 хвилин». Розіграш допомагав проводити хлопчик Штефан, котрий теж отримав подарунок.

Подарунок від газети «Трудоустройство» пощастило виграти 13-річній Ангеліні – вона отримала грифельну дошку. Перемогою дівчина дуже задоволена й розповіла, що віддасть свій приз молодшому братику Кирилу, якому зараз 3 роки.

Ну а головний приз – велосипед – дістався 9-річній Жені Гуріній. Дівчинка прийшла на свято з мамою та бабусею. Маленька щасливиця розповіла, що мала чотири лотерейні квитки, один з яких і приніс перемогу.

Але протягом дня у розіграші не надто щастило – за весь день (Женя з родиною прийшли ще об 11 годині) вдалося виграти лише календар, тож мама переможниці Ірина зізналася, що вони вже навіть зневірилися, що пощастить виграти якусь іграшку. Перемога в лотереї стала абсолютною несподіванкою для всієї сім’ї, але головне, що велосипед – саме те, про що мріяла Женя.

Загалом, не зважаючи на спеку, панувала святкова атмосфера, безперервно лунала музика, а організатори ні на хвилину не припиняли роботи, підтримуючи позитивний настрій гостей.

Протягом свята усі бажаючі могли отримати повітряні кульки з логотипами компаній від «Sanitas», «Житомирських ласощів» та «Satori».

Для ласунів була проведена дегустація солодощів від кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» та молочної продукції від «Organic Milk», можна було скуштувати морозиво «Лімо». Гості свята із задоволенням брали участь у фотосесії з фіксиками від «Jam студії», ласували біля candy-бару й фотографувалися у фотозоні від «Fiesta Studio».

Влаштувати феєрію розваг та подарувати дітлахам незабутні враження допомогли генеральний партнер «Центр утеплення» (БТК-Центр), ексклюзивний генеральний партнер з організації свята «Jam студія», офіційний партнер – морозиво «Лімо», ексклюзивний партнер – мережа аптек «Sanitas» та гучний партнер свята – компанія «REC». Також партнерами виступили ТОВ «Мед-сервіс», будівельний супермаркет «Олді», ТМ «Organic Milk», таксі «Пілот», медичний центр «Лелека», склад іграшок «Гранд-Тойз», Coca-Cola Беверіджиз Україна, корпорація «Океан», кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» та «Руден». Також газета «20 хвилин» висловлює подяку за інформаційну підтримку РІА «Хелен». Творити добро разом – це просто!

Previous Next

Previous Next

Previous Next

Анастасія Кузьмич

Коментарі (2)
  • Савицкая Ольга

    А где можно фото посмотреть?

    Юрий Кеню reply Савицкая Ольга

    Натисніть стрілочку вправо на фотографії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up